Butična odvetniška pisarna

OPNO je butična odvetniška pisarna, ki ponuja visoko strokovne, profesionalne in po meri strank pripravljene pravne rešitve na izbranih področjih prava. OPNO se osredotoča na gradnjo svojega slovesa strokovnosti in profesionalizma na vseh področjih splošnega gospodarskega prava.

Osebni pristop

OPNO ni tovarna, ki serijsko proizvaja izdelke na podlagi v naprej pripravljenih osnutkov. OPNO je ekipa strokovnjakov z imeni in obrazi, ki osebno v komunikaciji s strankami ponujajo strankam prilagojene rešitve. Spoštujemo in negujemo naše osebne odnose s strankami, ki smo jih zgradili s premagovanjem skupnih izzivov in dolgoročnim sodelovanjem.

Kreativnost

OPNO  ponuja kreativne pravne rešitve z namenom doseganja poslovnih ciljev strank, in sicer tako, da najprej identificira pravne ovire na poti do poslovnih ciljev in ustvari nove konceptualne ideje ter pristope za dosego teh poslovnih ciljev.

Preventivno delovanje

OPNO strankam svetuje v okviru njihovega rednega poslovanja in s tem zmanjšuje njihova pravna tveganja. Stranke se s tem izognejo nepotrebnim sporom in zmanjšajo stroške poslovanja. V primeru morebitnega spora so iz tega razloga stranke tudi ustrezno pripravljene, njihove možnosti za uspeh v sodnem ali arbitražnem postopku pa večje.

Pravna tehnologija

Radi imamo nove tehnologije, ki nam omogočajo, da ponujamo kvalitetnejše storitve hitreje. Močno verjamemo, da napredne IT tehnologije spreminjajo način poslovanja in tudi pravno svetovanje. OPNO je v svoje poslovanje tesno integrirala najnaprednejše tehnologije in neprestano uvaja tudi nove.

Povezovanje globalnega in lokalnega

Danes je poslovanje globalna dejavnost in NR je sposobna odgovoriti na vse potrebe in pričakovanja strank v tem smislu. OPNO podrobno pozna lokalno okolje, obenem pa so njeni strokovnjaki pridobili izobrazbo tudi v mednarodnem okolju in so v neprestanem stiku s pravnimi novostmi na globalni ravni. NR ima trdne odnose z organizacijami in odvetniškimi pisarnami po svetu in lahko posledično ponudi svojim strankam pravno svetovanje, ki upošteva mednarodne aspekte današnjega poslovanja.